Naturen

este una dintre principalele companii specializate din România, care activează în domeniul ușilor de interior și al accesoriilor aferente. Din momentul înființării, Naturen și-a propus să participe activ la crearea și menținerea unor valori estetice conforme tendințelor mondiale, promovând produse care se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, agrementate și certificate conform normelor europene și legislației în vigoare și oferind soluții profesionale în ceea ce privește modernizarea și aducerea unui plus de eleganță și stil spațiilor interioare.

Concept

Parteneriatele cu firme furnizoare de materii prime, de bună calitate și linii de producție modern tehnologizate sunt premise esențiale ce stau la baza realizării unor produse care să corespundă așteptărilor clienților noștri.

Dezvoltare

Naturen, a cunoscut o dezvoltare dinamică, devenind în scurt timp de la apariția brandului, un important jucător pe piața ușilor din România. Eforturile concentrate în direcția oferirii unor soluții personalizate nevoilor și cerințelor specifice clienților din întreaga țară au dus la constituirea importantei baze de clienți deținute în momentul de față și totodată la introducerea pe piață a unor produse, care au la bază idei inovatoare, dar care rămân întotdeauna fidele atât funcționalității cât și esteticului.

Vă pune la dispoziţie, de asemenea o colecţie reprezentativă de mânere și accesorii aferente, precum și produse profesionale destinate realizării unui montaj impecabil.

În mai 2016 compania deservea clienți de pe întreg teritoriul țării, prin echipa de profesioniști Naturen și avea deschis primul showroom propriu în Oradea, aceasta fiind prima etapă dintr-un proiect în plină desfășurare.

Naturen vă oferă o gamă diversificată de finisaje, decoruri și modele, de la clasic la avangardist.

Ușile viitorului se deschid pentru cei care știu cum să le împingă ”

– Coluche –

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this