În arhitectura modernă, ne place să vorbim despre deschiderea și fluiditatea spațiilor interioare. Ușile glisante oferă acestă caracteristică interiorului, deoarece este o realitate faptul că ușile glisante creează senzația de open space.

Ușile glisante NATUREN se pretează oricărui tip de amenajare. Design-ul lor poate varia de la minimalist, la modern, rustic sau clasic. 

Ușile glisante sunt potrivite în special pentru spațiile retrase sau cu suprafete mici, unde utilizarea ușilor cu deschidere clasică nu reprezintă cea mai bună soluție, deoarece ar ocupa și mai mult din puținul spațiu existent.

Pe lângă faptul că ușile glisante păstrează fluiditatea dintre spații, pe care le și separă în același timp, acestea pot permite și trecerea luminii, creând în acest fel o conexiune plăcută între camere.

Avantajele ușilor glisante de la NATUREN sunt multiple. Ele au un design funcțional si diferit, încadrându-se oricărui tip de design interior. 

Conferă eleganța camerelor în care sunt amplasate iar sistemele lor de funcționare sunt ușoare și practice.

Sistemele de glisare NATUREN sunt departe de a fi banale. Tip loft,cu glisare ascunsă, clasice sau ascunse în perete, ele crează un aspect minimalist si un efect WOW al încăperii.

Funcționale și estetice, ușile glisante de la Naturen vin intr-o gamă variată de modele. Datorită serviciilor de personalizare în funcție de nevoile tale, tot ce trebuie să faci este să te decizi care model este cel mai potrivit spațiului tău. Contactează-ne.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this