O zonă de intrare modernă, clar definită și contemporană este întotdeauna alegerea perfectă pentru locuința ta. Din acest motiv, cea mai bună calitate și designul creativ se numără printre criteriile de selecție esențiale atunci când se ia în considerare achiziționarea unei uși de intrare.

Usă seria LEIMEN

Fie că alegi o ușă din aluminiu,pvc sau preferi pe cea din lemn, toate variantele au propriile avantaje în ceea ce privește protecția împotriva căldurii, antiefracției, ușurinței de întreținere și rezistența ei în timp.

Ușă seria SOLID

Ușile de intrare cu supralumini și panouri laterale Naturen au o multime de avantaje, care le recomandă în a fi prima opțiune.

Lumină naturală

Marele avantaj al luminatoarelor este furnizarea de lumină naturală în zona de intrare. Acest lucru nu numai că va permite încăperii să pară mai luminoasă, ci și să economisiți costurile de energie electrică pe termen lung.

Ușă pivotantă

Diverse variante de construcție 

În funcție de modelul de ușă ales pentru intrare, la Naturen puteți adăuga luminatoare conform nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Deținem o varietate mare de opțiuni ale configurării ușilor de intrare.În acest mod oferiți acel element UNIC casei dumneavoastră.

Ușă seria HORN

Design 

Un alt avantaj îl reprezintă faptul că este cu siguranță un element de design elegant care va reda locuinței tale acea intrare spectaculoasă și prietenoasă pe care toți invitații o vor admira.

Ușă seria AMBERG

Diversitatea tipului de sticlă

Necesitatea clienților noștri este esențială pentru conturarea ofertei noastre, de aceea deținem o mare varietate de tipuri de sticlă cu caracteristici tehnice premium.

Termoizolantă,de la transparent la negru opac, sticla aleasă asigură și proprietăți excelente de izolație fonică, iar tu poti alege în acest fel și gradul de intimidate pe care îl dorești în zona de intrare.

Ușă lemn P154

Îți putem personaliza ușile de intrare în diferite configurații și dimensiuni. Pe balamale sau pivot, netedă sau cu frezări, plină sau cu geam sunt doar câteva dintre variantele disponibile.

La Naturen aveți posibilitatea să alegeți o ușă cu panouri laterale și supralumini fixe sau rabatante care pot  îmbunătăți din toate punctele de vedere intrarea casei dumneavoastră.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this