Unele persoane nu pun atât de mult accent pe ușile interioare, însa designerii dintotdeauna au sustinut că ele au o importanță majoră în designul oricărei încăperi. Naturen deține o gamă largă de modele pregătite pentru a satisface chiar și cele mai exigente gusturi.

De ce în finisaj alb?

   Albul nu se demodează niciodată, motiv pentru care este o alegere bună atunci când amenajați. Ușile albe din gama Naturen, simple, duble sau glisante, completează amenajarea și vor fi un decor subtil și elegant al interiorului.

Ușă interior Milda 4

  Există suficiente motive pentru care o ușă albă din gama NATUREN este alegerea ideală pentru interior.

  În primul rând, albul este o culoare neutră și universală care poate fi folosită cu ușurință în aproape orice stil ați dori să abordați: de la minimalist, scandinav, clasic pana la modern…

Indiferent că amenajăm încăperile într-un stil minimalist sau modern, ușile albe NATUREN se vor potrivi ca o mănușă.

    În al doilea rând – albul mărește optic spațiul și reflectă lumina, datorită căruia orice încăpere devine întotdeauna deschisă și primitoare. 

        Ușă interior Victoria model 1

   Albul este fundalul perfect pentru culori mai puternice – întotdeauna subtil și neutru, permite culorilor mai expresive să cânte la prima vioară. 

   Alegând ușile albe din gama Naturen, putem fi siguri că acestea nu vor domina interiorul, ci îi vor sublinia și mai mult stilul unic.

   Dacă căutați uși albe, merită să vă familiarizați cu gama largă de finisaje NATUREN. Printre acestea, găsim finisaje cu strat AntiFinger, care reduce murdăria și amprentele.

Ușă dublă Peonia 1

  Ușile albe NATUREN sunt potrivite și în clasicele spații atemporale. Abordarea conservatoare implică prezența acestei culori. Sculpturile și accesoriile fine vor sublinia aspectul laconic.

Ușă Aristo model 8

   Utilizarea ușilor albe este o soluție universală. Scandinavă sau clasică, provence sau minimalism, această culoare se potrivește fiecărui stil și arată diferit. În ciuda dezavantajelor, beneficiile utilizării acestei culori le depășește. La urma urmei, bucuria unei case confortabile este valoroasă. În plus, varietatea de modele Naturen face ca astfel de uși să fie solicitate și populare, astfel încât acestea rămân mereu în tendințe și apreciate.

Ușă Nemezja 8

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this