Usile de exterior sunt semnatura unei cladiri.A face alegerea perfecta poate fi uneori complicat si epuizant,de aceea documentarea prealabila poate usura luarea deciziei.Va prezentam in continuare cea mai noua inovatie in materie de usi de exterior disponibila pe piata in acest moment.

Se stie ca nu exista a doua sansa pentru a lasa prima impresie!

Usile pivot Naturen pot fi elementul de design care sa transforme o cladire frumoasa intr-una cu un impact impresionant.Sunt definite indiscutabil prin nonconformism si indrazneala.

Usile pivot Naturen sunt mai mult decât un simplu element funcțional . Deschiderea impresionanta pe care o detine va ofera  accesibilitatea perfecta.Declaratia de stil si eleganta  a casei dumneavoastre este in totalitate definita de acest model de usa.

Pentru usi fabuloase,finisaje pe masura:

Naturen pune la dispoziția dumneavoastra o gamă variata de finisaje inedite precum piatra,sticla,lemn si metal.Dimensiunile și posibilitățile de accesorizare sunt aproape nelimitate, usa pivot nu te conditioneaza cand vine vorba de stil potrivindu-se perfect atat stilului modern,cat si celui clasic.Fie ca va reprezinta eleganta trecutului sau va simtiti mai inspirati de curentul artistic modernist oferim variante ample.Daca inca nu v-ati definitivat stilul, un mix echilibrat de mai multe materiale sau texturi va va usura alegerea, Naturen fiind un partener care intelege unicitatea fiecaruia dintre clientii sai si avand disponibil serviciul de comenzi personalizate.

Impresionati-va invitatii si iesiti din banal.Balamalele clasice sunt intalnite constant insa sistemul pivotant este inovator si te va ajuta sa obtii acea prima impresie WOW.

Combinatia optima si inedita intre siguranta,eficienta si design.

Daca discutam despre inovatie nu putem sa nu amintim de inchiderile smart disponibile pentru usile pivot:tip amprenta,aplicatii pe telefonul mobil sau varianta electromagnetica va stau la dispozitie.

Naturen va pune la dispozitie usi pivot care nu satisfac doar aspecte de ordin estetic ci care intrunesc si caracteristici tehnice impresionante in ceea ce priveste siguranta,transferul termic si cel fonic.

Contactati-ne pentru detalii si oferte personalizate.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this