Secretul unui spațiu amenajat perfect constă în senzația de relaxare pe care acesta ne-o transmite. Unul dintre elementele cheie ale acestei reușite, îl reprezintă lemnul.

Lemnul servește atât unui scop estetic, datorită sentimentului de liniște și confort pe care acesta îl oferă dar și unuia practic.
De pildă, panourile decorative de tipul riflajelor; acestea  îmbunătățesc acustica din încăpere și oferă un plus detaliilor arhitecturale.

Panourile decorative de tip riflaj, se definesc printr-o combinație de texturi și sunt potrivite pentru a fi montate cu ușurință în orice încăpere.

Astfel, poți transforma orice locuință obișnuită într-una cu adevărat specială. Acestea pot fi montate direct pe perete, fără a crea deranjul unei reale amenajări și reprezintă modalități moderne de a folosi lemnul, fără a dezechilibra conceptul pe care se bazează designul ales de tine.

Riflajele oferă un plus de rafinament și o privire de ansamblu deosebită asupra oricărei încăperi, fiind piese de efect care combină diferite texturi potrivite designului camerei în care vor fi montate.

Ele sunt disponibile în orice combinații de culori, asigură izolare fonică îmbunătățind proprietățile acustice ale încăperii.

Naturen, îți face casa confortabilă și viața mai frumoasă.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this