Te-ai întrebat vreodată ce sunt ușile antifoc? 

Ușile antifoc, reprezintă elemente de închidere ale golurilor de zid (destinate circulației) instalate în pereți antifoc și sunt executate din materiale incombustibile cu o limită de rezistență la foc intre 30 si 120 de minute.

  • Unde pot fi instalate si cum functioneaza?

Indiferent de proiectul tău; un depozit, o pensiune ori un spital, trebuie sa iei în considerare instalarea unei uși antifoc. Adaptabilitatea mare a acestor tipuri de usi permit instalare lor în orice spațiu, fie personal ori de uz public; zone rezidențiale, centre comerciale, spitale, școli, depozite, si orice clădire din sectorul public sau de stat.

  • Ce le avantajează?

Scopul unei uși rezistente la foc este acela de a nu lăsa incendiul să se extindă dintr-o încăpere în alta,reducând daunele și contribuind la evitarea unei adevărate catastrofe, protejându-i pe cei aflați în încăpere împotriva răspândirii fumului sau a gazelor toxice astfel încât aceștia să iasă în condiții de siguranță în exteriorul clădirii.
În funcție de clasa de rezistență aleasă, ușile antifoc oferă o protecție împotriva flăcărilor timp de 30, 60, 90 sau 120 minute. 

  • Naturen…..

pune la dispoziția ta o gamă largă de modele, dimensiuni și posibilități de accesorizare, astfel adaptându-ne la cerințele oricărui proiect. 
Ușile antifoc pot fi echipate cu diferite tipuri de tocuri, geamuri rezistente la foc, mânere/bare antipanică, amortizoare sau sisteme de control. 

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this